Adviral News

A peek into our world

Uppskattat påskbud – upplyftande content för sociala medier

I en tid av mycket ovisshet och oro under COVID-19 så har många företag behövt hitta nya kreativa sätt att kommunicera genom sitt content på sociala medier. Adviral har under veckan genomfört en aktivering för att ge våra klienter synlighet i en positiv och upplyftande kontext.

I oroliga tider tenderar människor att uppskatta personlig kommunikation, detta förstärks ytterligare i den isolation som har uppstått genom social distansering och självkarantän under Coronakrisen. Adviral valde att sprida lite kärlek och humor till några av de profiler som vi jobbar närmst med, genom att leverera påskbud med härliga produkter från våra annonsörer, detta iklädda påskdräkter.

Under de rådande omständigheterna så är det extra viktigt för oss att  uttrycka att vi bryr oss. När vi inte kan bjuda in till påskevent fick vi helt enkelt lov att vara kreativa! Vi valde att klä ut oss till  Tupp och Påskhare och åka ut med påskbud till våra profiler. På så vis fick vi möjlighet sprida glädje och även förse profilerna med arbetsmaterial från våra fina annonsörer i samma vända!

milla

– Milla Persson, Marketing Director

Påskkampanj

Ett uppskattat bud i karantän

Initiativet blev mycket uppskattat av både influencers och annonsörer. Flera av de profiler som fick ett personligt bud uttryckte hur mycket de uppskattade det humoristiska avbrottet i den vardag som just nu består av karantän och social distansering.

Många av produkterna i budet var också särskilt utvalda för att kunna komma till nytta under den kommande tiden. Profilerna fick bland annat roliga sällskapsspel och snacks från Partykungen, härligt naturliga och ekologiska produkter från Superfruit med fokus på näring och kvalitet, uppiggande aktivitetsdrycker från HART, veganska hårvårdsprodukter från Bobby Oduncu Sweden och skal från iDeal of Sweden.

Att profilerna uppskattade sina påskbud visades tydligt i det content som de delade med sig av till sin publik, i sina sociala medier. Adviral är mycket nöjda med aktiveringens utfall. Profilerna blev glada och annonsörerna fick synlighet med en Instagram Reach på 1 616 164.