Adviral News

A peek into our world

The Adviral Experience

Den 25 April 2019 bjöd Adviral in till ett fullspäckat event och en oförglömlig kväll. David Giordano och Joakim Hellström från Adviral öppnade upp kvällen. De pratade om framtidens teknik och innovation kring Influencer Marketing, därefter klev Renata Chlumska upp på scen för att berätta om sina äventyr, utmaningar och extrema expeditioner och om sin framtida rymdfärd.

David Giordano, CIO på Adviral, pratade om teknik och innovation tillsammans med Joakim Hellström
Renata Chlumlska inspirerade gästerna med att berätta om sina extrema äventyr

DJ Evyn höjde stämningen från DJ-båset och Melanie Wehbe stod för sång från scen senare under kvällen. Gäster sjöng med och dansade loss till flera av hennes hits som “Irony” och “Make Room”. Samtidigt fylldes kön till Gabriella, som tatuerade gäster under kvällen.

DJ Evyn höjde feststämningen
Melanie Wehbe klev upp på scen senare under kvällen
Gästerna överraskades även med dans

Under kvällen fanns även N.C.P Olafactives, my silver is gold och Vain Sthlm på plats för att låta gästerna testa deras produkter. N.C.P är ett nytt och helt eget dofthus. De var på plats för att lyfta den senaste dofttrenden layering och sin nya hudvårdsserie.

Skådespelerskan Noomi Rapace med vänner har tidigare lanserat N.C.P, som är ett nytt och helt eget dofthus. Ett varumärke som är lika snyggt som spännande och unikt. 

Under kvällen fanns även Fat Franks på plats för att servera pizza till hungriga gäster direkt från sin egen pizzavagn. Dryck serverades från Swedish Tonic och Drops.

Det gick åt många pizzor under kvällen
Swedish tonic och Drops bjöd gäster på både alkohol- och alkoholfri dryck