Adviral News

A peek into our world

Rebelbirdz tar mark tillsammans med Adviral

06.03.2019

Adviral kan stolt meddela att entreprenören Victoria Senkpiel, valt att samarbeta med Adviral för att sprida budskapet kring sin senaste startup Rebelbirdz. Genom Rebelbirdz skönhetstjänst vill Victoria att inre skönhet ska få större plats. Som entreprenör var hon med och startade samt drev Glossybox, ett dygnet-runt-jobb som skapade enorm stress. Nu har Victoria tagit med sig de erfarenheterna och skapat ett helt nytt skönhetskoncept med ambitionen att bli en anti-quick-fix-rörelse som skapar nya ideal.

Jag fick med mycket erfarenhet om e-handel, då den verkligen tog fart på marknaden under mina år på Glossybox. Jag är tacksam för den erfarenheten och lärde mig mycket.

Victoria Senkpiel, Founder Rebelbirdz

Rebelbirdz blev i september 2018 listat bland Topp 10 FemTech bolag som Tillväxtverket kommer att satsa på. Läs mer om detta och Rebelbirdz på Di Digitals hemsida.

Att vara kvinnlig entreprenör inom digital e-handel skiljer sig inte från att vara en manlig entreprenör- det som skiljer sig är de kvinnliga attributen som speglar vilken form av produkt, tjänst eller innovation man arbetar med. Man kan säga att Rebelbirdz är ett nystartat FemTech- bolag av kvinnor, för kvinnor.

Victoria Senkpiel

Rebelbirdz kommer att fokusera på prenumerationsboxar som innehåller exklusiva produkter från hållbara varumärken inom hudvård- och makeup i högre kvalité som är cruelty-free. Tanken är att boxen ska förmedla mer än produkter, den ska förmedla ett stärkande budskap via expertråd om välmående.

Tanken är att varje kund, varje ”Rebelbird”, ska få en påminnelse om att ta hand om sig själv och ta en paus i vardagen. Vi vill inte att folk förlorar sig själva i instagram- hetsen, vi vill att de fokuserar på sin egen potential och låter sin inre skönhet lysa igenom.

Victoria Senkpiel
Victoria Senkpiel med Rebelbirdz prenumerationsbox

När folk pratar om skönhet idag är de ofta ett fokus på utsidan. Victoria menar att med Rebelbirdz kommer fokus flyttas till vårt inre välbefinnande, kopplat till insidan och utsidan, genom en hållbar skönhetsrutin som har positiva effekter på bägge delar.

Skönhetsprodukter är en quick fix och sover du exempelvis för lite finns ingen antiage-kräm i världen som löser problemet med för tidigt åldrande. Men sköter du bara om dig själv ger skönhetsprodukterna bättre effekt.

Victoria Senkpiel

Victoria förklarar att detta är enklare sagt än gjort. Att arbeta med sig själv bör vi göra varje dag, men det är de små förändringarna och stegen som blir till nya goda vanor. Dessa vanor kommer hjälpa människor utan att de tänker på de, och när människor mår bra kan de leva ännu mer i helhet med sig själv. Detta kallar Rebelbirdz för Energy model som hela bolaget bygger på, både i form av produkterna kunderna får i asken, men även genom medföljande tips från experter för ökat välmående.

Länge har skönhet drivits av yttre ideal. På vägen glömde vi att inre välmående är kärnan för att hålla sig ung, fräsch och pigg. Ändå börjar vi alltid utifrån. Låt oss förändra detta och bryta ny mark, på riktigt.

Victoria Senkpiel

Adviral kommer vara med och sprida Rebelbirdz budskap, om att skönhet kommer inifrån och att vi med små medel kan inspirera varandra till att må bättre i vardagen.

Adviral är perfekta för oss, till att låta influencers dela med sig av sina berättelser och resor, något som kan inspirera andra på sin resa för ökat välmående. För det är när man lever i sanning med sig själv man speglar autentisk energi som vi kallar “true beauty”. You are our voice!

Victoria Senkpiel

Adviral har sedan hösten 2018 genomfört stora satsningar för att utveckla organisationen och stärka sin positionering på marknaden. Ett tydligt resultat på denna satsning har varit den ökade kundströmmen.
För Adviral har det också varit viktigt att arbeta tillsammans med kunder som delar samma vision om vad en community kan ska skapa.

Jag är väldigt stolt över att Rebelbirdz satsar på att ta ny mark tillsammans med oss på Adviral. Det är precis det här Adviral handlar om. Victoria är en inspirerande person med känsla för branding och storytelling som förstår vad ett community kan skapa. Ett starkt community med rekommendationer genom word of mouth genererar högre försäljning. Här ser vi fram emot att vara en del av hela processen.

Katri Lindgren, CEO Adviral