Adviral News

A peek into our world

En av svergies främsta äventyrare – Renata Chlumska inleder samarbete med Adviral

25.01.2019

Den 5 maj i år var det exakt 20 år sedan som Renata Chlumska som första svenska kvinna besteg det mäktiga Mount Everest, och hon var även den första svenska kvinna att bestiga ’De sju topparna’.

Berget symboliserar det omöjliga, och jag är personen som har tagit mig till toppen och med det visar att det är möjligt. Hur jag tänker för att ta mig dit, hur jag attackerar utmaningarna och möter motståndet. Alla har sitt Mount Everest att bestiga, sen kanske det inte är ett fysiskt berg, men vi kan ställas inför andra jobbiga situationer, hinder och utmaningar.

Renata Chlumska
Renata Chlumska var den första svenska kvinnan att bestiga ‘De sju topparna’ och nu kan hon även komma att bli den första svenska kvinnliga rymdturisten.

Nu kan hon även bli den första svenska kvinnliga rymdturisten, då hennes nästa stora planerade äventyr blir en resa till rymden med Virgin Galactic. När Renata inte är upptagen med att klättra i livsfarliga berg, paddlar hon kajak och cyklar runt USA, skriver böcker, föreläser för både vuxna och barn, engagerar sig bland annat  i Håll Sverige Rent och är mamma till tre barn.

Vi önskar nog alla att vi hade lite mer av Renata i oss och under året kommer vi att få vara en del i hennes äventyrliga liv.

Vi ser Renata som en otrolig inspiration för alla åldersspann och är stolta över att vara med på hennes resa där vi gärna lyfter hennes budskap, som vi ser, går hand i hand med Advirals värdegrunder.

Katri Lindgren – CEO på Adviral

Renatas Instagram