Adviral News

A peek into our world

Dr Sannas krokar arm med Adviral

Adviral kan nu stolt presentera en av sina senaste nya kunder, Dr Sannas. Varumärket är grundat av Dr Sanna Ehdin, en hälsopionjär som på riktigt startade hälsovågen i Sverige. Med boken “Den självläkande människan” år 1999 utmanade hon den konventionella synen på hälsa, och introducerade ett mer holistiskt synsätt; kost, livsstil, hälsa – allt hänger ihop. I ryggen hade hon 12 års biomedicinsk forskning och över 25 års studier i självläkning, samt en stor passion för att inspirera människor till ett gladare, hälsosammare liv. Sannas vision har alltid varit att göra det bästa inom svensk hälsa tillgängligt för världen och det ekologisk hudvårdsföretaget

Min vision har alltid varit att göra det bästa inom svensk hälsa tillgängligt för världen. Vi har en mycket spännande och expansiv utveckling framför oss!

Dr Sanna Ehdin, Grundare Dr Sannas

Alla som arbetar på Dr Sannas delar samma känsla inom sig – att göra det möjligt för människor att leva ett hälsosammare liv. De menar att allt din hud behöver finns i naturen.

Vår hudvård gör det lättare för den medvetne människan att välja bort det syntetiska och istället välja naturligt vårdande, skyddande och fuktboostande ingredienser. Utan att tumma på skin feel och effekt. Dr Sannas erbjuder 100 % veganska produkter, samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion

Daniel Ehdin, VD Dr Sannas

När Dr Sannas skapar sina produkter använder de bara ingredienser från naturen som de vet är bra för huden och kroppen- baserat på den senaste forskningen inom natur, människa och hälsa. Daniel förklarar vidare att produkterna tas fram i deras eget laboratorium av deras egna expertteam.

Vi verkar i samklang med naturen så mycket vi kan. Alla produkter tillverkas i Sverige för minimalt miljöavtryck och vi ställer väldigt höga krav på våra leverantörer. Alla flaskor är tillverkade av 100% återvunnen plast.

Daniel Ehdin

Innan de lanserar nya produkter genomgår de alltid först noggranna tester på mänskliga testgrupper, och provas och utvärderas av anställda på Dr Sannas samt ett urval av deras kunder. Daniel påpekar att de av denna anledning har möjlighet att erbjuda deras kunder produkter av högsta kvalité.

Vi skulle aldrig komma på tanken att testa på djur och alla våra produkter är 100% cruelty-free och vegan.

Daniel Ehdin

En viktig del för Adviral är att arbeta tillsammans med kunder som delar samma vision om vad en community kan ska skapa, och det ser Adviral att Dr Sannas gör.

Vi är jätteglada och så förväntansfulla! Alla människor vi träffat på Adviral är trevliga och personliga och samtidigt superproffsiga. Det märks att Adviral tänker både på influencers och företagare och vill hitta härliga och autentiska samarbeten – vilket vi på Dr Sannas tycker är jätteviktigt. Vi ser fram emot alla härliga händelser under 2019!

Daniel Ehdin

Advirals favoritprodukt från sortimentet är
Dr Sannas Ansiktsmist som också är nominerad som Årets produkt i Organic Beauty Awards. Det är en återfuktande ansiktsmist med vårdande egenskaper, baserad på naturliga fuktgivare som björkvatten och olivlövsextrakt. Ansiktsmisten passar perfekt att spraya lätt över ansiktet under dagen när du behöver extra fukt, till exempel framför datorn eller om du behöver fixera makeupen.