Adviral News

A peek into our world

Adviral signar Sanny Dahlbeck

21.02.2019

Adviral växer så det knakar och kan nu stolt meddela att Sanny Dahlbeck blivit en del av familjen. Sanny är ett igenkänt namn för många inom thaiboxning. Allt började när han bodde i Spanien och en klasskompis bjöd med Sanny och hans syster på ett kickboxningspass efter skolan. Knappt några år senare började han tävla och idag är han en av de mest välkända namnen inom thaiboxning. Efter att han bröt sitt skenben för ett år sen har hans första och främsta mål varit att ta sig tillbaka till ringen.

Shit happens men det låter jag inte hålla mig tillbaka. Sen kommer jag vara den bästa versionen av mig själv för mig själv.

Sanny Dahlbeck

När Sanny flyttade hem till Sverige igen 2006 började thaiboxningen ta fart och 2008 började han tävla, dock tillägger Sanny att det var som semi kontakt eftersom minderåriga inte fick fightas full kontakt på den tiden. För ett par år sen bestämde han sig för att starta Odenplan fightgym med några vänner, ett idag välbesökt fightgym, där det inte finns någon som helst machostämning.

Jag var med och startade Odenplan Fightgym med några vänner, och det jag skulle säga står ut från mängden, vad jag tycker är stämningen och atmosfären. Det finns ingen som helst macho-stämning där och vi har väldigt blandat killar och tjejer. Vi har några av de bästa tjejerna i världen på OPFG.

Sanny

Sanny menar på att människors uppfattning om thaiboxning har förändrats och att den är mycket bättre idag än den var för några år sedan. En del av anledningen till att uppfattningen har förändrats är att machokulturen börjat försvinna, säger han.

Den är mycket bättre än vad den var för flera år sen, eftersom att den ”machokulturen” börjat försvinna. Folk har börjat förstå att man kan hålla på med kampsport utan att ha haft en dålig uppväxt eller att man är kriminell. Det är viktigt för oss som tävlar professionellt att vara bra ambassadörer för sporten också, eftersom det är oss folk ser mest.

Sanny

När Sanny befinner sig utanför ringen eller inte tränar inför nästa tävling viker han gärna fritiden åt sina andra två passioner, musik och mat.

Jag älskar musik otroligt mycket, det finns inget som gör att jag kan känna mig gladare om jag är glad, mer deppig om jag är nere eller vad som helst. Jag har pluggat musik i gymnasiet och det är något jag skulle vilja ta upp i ett senare skede i livet när man inte kan tävla på toppnivån i thaiboxning längre. Sen älskar jag mat också, det är en passion skulle jag definitivt säga!

Sanny

Sanny menar på att han är någon som folk inte skulle se som den “typiska fightern”.

Jag skulle säga att jag är nån som folk inte tar för den ”typiska fightern”. Väldigt sprallig, älskar att busa och jag har väldigt mycket energi hehe. Älskar att hänga med mina vänner och äta väldigt goda middagar med något sjukt vin till. Jag försöker alltid vara respektfull mot alla jag möter och vet att jag är en snäll människa även fast jag gjort mycket fel i livet.

Sanny

Att inte skämmas för vem man är och att alltid stå upp för sig själv är något Sanny vill rekommendera alla.

Att inte skämmas för vem man är, alltid stå upp för sig själv och alla har bra och dåliga perioder i sitt liv, man ska inte skämmas för de dåliga. Det har hjälpt mig mycket. Integritet är något folk lätt glömmer bort nu för tiden.

Sanny

Adviral kommer 2019 att satsa på att samarbeta med profiler som med hjälp av sina passioner byggt upp ett eget varumärke kring sig som de vidare har använt sig av för att förändra och påverka.

Vi ser att Sanny delar samma värdegrund som Adviral samt har en hög integritet som vi värdesätter. Vi har beundrat Sannys engagemang till thaiboxningen och hur han lyfter den i sina sociala kanaler. Nu ska vi fokusera på att varumärkesbygga hans sociala kanaler där vi kommer blanda sporten med hans andra stora passioner. Och givetvis belysa vikten av att vara en ambassadör för sporten som föregår med gott exempel.

Isabella Sanchez, Senior Campaign Manager Adviral

Sanny Dahlbecks Instagram