Adviral News

A peek into our world

Adviral stärker sitt community

Adviralfamiljen fortsätter växa och kan nu stolt meddela senaste tillskottet, David Lundin. David är ett igenkänt namn för många inom modeindustrin efter att ha gjort sig ett namn på catwalken och framför kameran, men det var en trög start. Hans framgångsresa började med rätt många nej, som till slut ledde till hans första show i Oslo för ESMOD designerskola där han också fick bilder till sin portfolio. Kort därefter blev han scoutad till programmet Top model och karriären tog fart. Idag har han hunnit gå visningar och vara ansiktet utåt för några av de största designhusen i världen. Vid sidan av detta viker han gärna sin tid till musiken och ett av hans största mål är att kunna hjälpa samt inspirera miljontals människor till ett bättre hälsosammare liv.

Det började med rätt många nej när jag sökte. Sen fick jag ett ”ja” och började med lite gratisjobb eller statistjobb. Min första show var i Oslo för ESMOD designerskola där jag också fick en del bilder till min portfolio. Tog fortfarande lite småjobb men hände inte så mycket. Sedan blev jag scoutad till programmet Top Model Sverige som satte fart på karriären och jag beslutade mig för att satsa på detta heltid.

David Lundin

David säger att det bästa med hans jobb är alla resor han får göra och att allt är oförutsägbart, men när han inte reser mellan jobb eller arbetar försöker han ägna sin tid till att lära sig nya saker och han beskriver sig själv som en positivt inställd person.

David är en rätt barnslig och seriös person på samma gång. Positivt inställd till att livet händer ”för mig och inte emot mig”. Träning och kost står i fokus samtidigt som jag tar tid till att lära mig nya saker varje dag

David

Två av Davids stora intressen är musik och foto. Han skriver gärna musik och sjunger. Intresset för foto plockade han upp i samband med att han började resa mellan olika modelluppdrag.

När jag inte jobbar fotograferar jag och skriver musik. Musiken har alltid legat nära hjärtat och jag har sjungit sedan jag var 6 år, förmodligen tidigare då mamma alltid sagt att jag sjöng jämt. Foto plockade jag upp med resandet och har fotat mycket streetstyle, porträtt och content

David
Bilderna är lånade från David Lundins Instagram

Något David vill tipsa om är att alltid lita på sin magkänsla.

Ett råd som hjälpte mig tidigt är: Lita på magkänslan. Gå för utmaningen och ge det en ärlig chans fullt ut, lyckas du inte så gjorde du ditt bästa. Om du däremot inte gör det så kommer den dagen då du kommer undra ”hur livet skulle sett ut nu om jag gjorde si eller så…” Du har inget att förlora

David

Isabella Sanchez som arbetar som Senior Campaign Manager på Adviral säger att de är mycket stolta över att ingå i detta samarbete. Hon påpekar att Davids värderingar och tänk har betydelse för branschen.

Vi på Adviral är stolta att ingå ett djupare samarbete med David för att vi ser att hans värderingar och typ av tänk spelar stor roll för branschen vi och han jobbar med.

Isabella Sanchez, Senior Campaign Manager Adviral

David Lundins Instagram