Adviral News

A peek into our world

Adviral rekryterar Chief Innovation Officer – tidigare CEO inom New Yorks modeindustri

23.01.2019

Adviral har finslipat på sin plattform för influencer marketing i tio år, och är nu redo att kliva fram och skörda frukterna av det hårda arbetet. Ett första steg var att anställa en ny Chief Innovation Officer, David Giordano.

David Giordano

David flyttade från Long Island till New York direkt efter college, och inledde sin karriär med tre år på Wall Street innan han gick vidare till att jobba med stora modeföretag som Theory och BCBG, som Creative Director på Pour La Victoire, och även starta tre egna skomärken tillsammans med sin svenska fru Åsa.

2016 beslutade de sig för att flytta till Sverige på prov, och David inledde sitt nya liv med att gå två år på Handelshögskolan i Stockholm där han slutförde sin MBA i innovationsstudier.

The only constant right now is change, so I think companies need to have a toolbox and sensing mechanism to see where the market is going. But I think what happens a lot is companies get into their path independent and they don’t look forward – even employees rather continue doing what they do well, instead of fail at something new. So I’m here to change the mindset and create an organization that’s always learning and searching.

David Giordano – CIO

Intresset har ökat markant för AI och influencer marketing. Ledningen såg ett behov av att rekrytera en CIO som kan utveckla Advirals potentialer och kan förankra den innovativa utvecklingen inom bolaget.

I takt med att vi utvecklat våra affärsområden och planer om att inta nya marknader såg vi att det var nödvändigt att rekrytera en Chief Innovation Officer till vår ledning. Därför är vi mycket stolta över att välkomna David. Med Davids erfarenhet som CEO inom modeindustrin ser vi att han kommer kunna tillföra Adviral nya infallsvinklar och synergier i en bransch som står inför förändring.

Emelie Telander – COO

David Giordanos Linkedin

För ytterligare information vänligen kontakta: [email protected]