Adviral News

A peek into our world

Adviral genomför kampanj på rekordtid – effektiv digital marknadsföring

Experter inom effektiv digital marknadsföring är överens om hur väsentligt det är att vara snabb med att agera på rådande behov och trender på marknaden. Det kan innebära snabba beslut och att behöva koordinera om i marknadsplanen.

Ett sådant tillfälle dök nyligen upp då Browgame cosmetics utifrån marknadens efterfrågan skapade sitt Brow Survivor Pack.

Vi spenderar just nu allt flera timmar i videomöten och ett perfekt brow game har därför aldrig varit lika viktigt som nu. Oavsett om det är jobbmöte med kollegor, grupparbete med pluggkompisar eller digital AW med vänner – med detta Brow Survivor Pack håller du dina bryn på topp!

På mindre än en timme från att Brow Survivor Pack fanns på hemsidan så hade Adviral-teamet på rekordtid satt samman en lyckad lanseringskampanj med en total Instagram reach på 724.4 K och ökad försäljning.

 

Browgame Banner

 

Nordens största influencernätverk

Den avgörande faktorn till att kampanjen lyckades genomföras på rekordtid var Advirals breda influencernätverk med över 90 000 content creators, genom vilket väl utvalda profiler som Antonia “Anty” Johnson, Tess Gustafsson och Nina Glimsell, med flera, deltog i kampanjen. Som den influencer marketing-byrå med störst nätverk i norden besitter Adviral möjligheten att nå ut fort och prospektera fram rätt profiler.

 

Conversion rate och fingertoppskänsla

Att kampanjen koordinerades under kort tid var inget som avslöjades i kvalitén på genomförandet. Genom Advirals försäljningsdata valdes profiler med hög conversion rate inom Browgames segment. Profilerna valdes också utifrån kompatibilitet med varumärket.

Profilernas följare känner deras innehåll bättre än någon annan, och ser fort igenom samarbeten som inte går i linje med det naturliga innehållet. Således är det alltid viktigt att förena profiler och varumärken som är en genuin match.

Rosa

– Rosa Dealzi, Network Manager Adviral